| evo nekoliko vicevi |
| ZoNeX | Date: Subota, 06 Feb 2010, 6:34 PM | Message # 1 |

U prolazu
Poruka: 4
| Pre opeacije pacijent sav nervozan. Doktor ga pita: Sta ti je covece? A ovaj ce: Doktore ova mi je prva operacija Doktor: Pa mozes mislit, i meni je Plavusa: zasto plavusa lezi na ulici? zato sto se udvara lezecem policaju Very Happy Razgovaraju 3 decaka: 1. kaze Moj brat je svestenik i kad ide ulicom svi ga zovu OCE 2. kaze Moj brate je kardinal i kad ide ulicom svi ga zovu EKSELENCIJO 3. sada misli sta da kaze, pa se seti Moj brat je 250kg i kad ide ulicom svi kazu ISUSE HRISTE
|
| |
| | |
| Gulash | Date: Petak, 30 Apr 2010, 9:56 PM | Message # 2 |

Aktivan član
Poruka: 172
| Decak ulece u sobu i kaze ocu: - Tata, na vratima je neki covek koji skuplja prilog za novi bazen. - Dobro sine, daj mu casu vode!!Added (30 Apr 2010, 9:26 PM) --------------------------------------------- Razgovaraju dva ogledala: - Vidis li ti sta? - Ne. A ti? - Ni ja. - Pa zasto onda ljudi toliko bulje u nas? Added (30 Apr 2010, 9:30 PM) --------------------------------------------- Zena ulazi u dvoriste, grebuci kola duz zida, i ulece u kuce. Nasloni se na vrata i koliko je grlo nosi, prodere se: - Dragi, pakuj kofere, dobila sam premiju na lutriji! - Oh, Boze, da se pakujem za more ili za planinu? - Gde god- rece ona- samo se gubi!!!!!! Added (30 Apr 2010, 9:56 PM) --------------------------------------------- Dve casne sestre su iz svog manastira krenule ka drugom sestrinskom manastiru. Jednu od kojih su, zbog njene preciznosti zvali Sestra Matematika ( SM) a drugu zbog razloznosti Sestra Logika ( SL). Noc je pocela da pada, a one su jos bile daleko od svog odredista. I to nije bila jedina nevolja koja im se najavljivala. -SL: Jesi li primetila da nas vec pola sata prai jedan muskarac? -SM: Da, pitam se sta hoce. -SL: Logicno je da hoce da nas siluje. -SM: O, Boze! Stici ce nas najkasnije za 15 minuta. Sta da radimo? -SL: Jedino sto mozemo je da koracamo brze. - i casne sestre ubrzase korak. -SM: Ne pomaze! -SL: Naravno da ne pomaze. I muskarac je poceo da koraca brze. -SM: Pa sta sad da radimo? Stici ce nas za manje od minut. -SL: Jedina logicna stvar je da se podelimo- ti podji na onu, a ja cu na ovu stranu. Ne moze obe da nas prati. Casne sestre su tako i uradile, a muskarac se odlucio da prati Sestru Logiku. Sesta Matematika se za neko vreme domogne sigurnosti manastirskih zidina, ali se uznemiri jer Sestra Logika nikako da pristigne, Konacno stize i Sestra Logika. -SM: Sestro Logiko, hvala Bogu da si stigla, Pricaj nam sta se desilo. -SL: Jedina logicna stvar koja se mogla desiti. Muskarac nije mogao da nas prati obe, pa se odlucio da prati mene, -SM: I sta se desilo, kazi, molim te! -SL: Logicno je, pocela sam da trcim koliko god sam brzo mogla. -SM: I onda? -SL: I muskarac je poceo da trci sto je brze mogao. -SM: I onda? -SL: Jedina logicna stvar koja se mogla desiti. -SM: O, Boze! I sta si onda uradila? -SL: Jedinu logicnu stvar koju sam mogla: zadigla sam haljine. -SM: O, Boze! I sta je uradio muskarac? -SL: Logicno, spustio je pantalone. -SM: O, Boze! I sta se onda desilo? -SL: Zar to nije logicno, Sestro Matematiko? Casna sestra sa zadignutim haljinama moze da trci brze nego muskarac sa spustenim pantalonama.
Fun is my life!!! :)
|
| |
| | |
| thegamemaniac | Date: Petak, 30 Apr 2010, 11:49 PM | Message # 3 |

Poznanik
Poruka: 35
| Napravili Rusi prvu perilicu za rublje i razmisljaju kako ce napraviti reklamu. Sjete se oni i snime reklamu kako ruskinje peru rublje na rijeci i u tom trenutku prolaze Kozaci, silaze s konja i s leca pocinju da ih karaju. Ruskinje pocnu da se deru: - Jebu nas! Jebu nas! U tom trenutku prekida se reklama i spiker kaze: - Jebace vas i dalje ako ne kupite nase perilice!Added (30 Apr 2010, 11:37 PM) --------------------------------------------- Dosao seljak na poljoprivredni sajam i kupio stroj za muznju krava. Kad je vidio kako stroj radi, on odluci ugurati u njega svoju kitu kako bi ga stroj zadovoljio. I tako njega stroj zadovolji prvi put, pa drugi put. Seljaku dosadi, pa uzme upute da vidi kako se stroj iskljucuje, a tamo pise: Automatski se iskljucuje nakon 10 litara... Added (30 Apr 2010, 11:38 PM) --------------------------------------------- Ide Haso putem i na jednoj raskrsnici sretne Muju. - Zdravo Mujo, sta ima, rece Haso. - Nista, eto postao sam prorok. - Kako prorok Mujo, nista ti ne vjerujem. - Dobro Haso, vidjeces sad: za dva minuta ce se na ovoj raskrsnici dogoditi sudar, rece Mujo. I stvarno, poslije dva minuta sudarise se dva automobila. - Auuu Mujo, pa moras i mene nauciti da budem prorok. - Ne mogu te uciti Haso, tesko je to. - Moras Mujo, ako si mi drug. - Ne mogu Haso, dugo ce trajati. - Neka traje kolko treba, samo me nauci. - Dobro Haso, ali da znas da ce te boljeti. - Nema veze, rece Haso. - Poci za mnom, rece Mujo. Povede Mujo Hasu u obliznji sumarak, stade pored jednog drveta i rece: - Prici Haso ovom drvetu. Haso price. - Skini hlace i gace. Haso skide. - Sad se nagni i uhvati rukama stablo. Haso poslusa. Mujo poce otkopcavati svoje hlace, na sto ce Haso: -Bogami Mujo, pa ti ces mene jebati! - Eto vidis Haso, vec si postao prorok. Added (30 Apr 2010, 11:44 PM) --------------------------------------------- MENJAM TRABANTA SA KUKOM ZA FICU SA KUKOM. SIFRA:KUKU MENI KUKU TEBI MENJAM SLOGIRANOG DEDU ZA DRUGE VRSTE NEKRETNINA MENJAM GACE - REDOVNO POTREBNA SEKRETARICA SLOBODNIH SHVATANJA,TOPLI OEROG OBEZBEDJEN Added (30 Apr 2010, 11:49 PM) --------------------------------------------- PITAJU CIGU KAKVU BI ZENU HTEO DA IMA A CIGA ODGOVORI: PARANORMALNU. A ZASTO PARANORMALNU? PA DA IMA PARE A DA JE NORMALNA.
i love games..................... DJ HTC
|
| |
| | |
| Gulash | Date: Subota, 15 Maj 2010, 8:04 PM | Message # 4 |

Aktivan član
Poruka: 172
| Cetiri kolege razgovaraju u kafani... - Moj sin je gradjevinar, ima firmu, dobro mu ide, kupio je sve sto mu je potrebno i jos pomaze drugima, jednom siromasnom prijatelju je besplatno izgradio kucu. - Moj sin se bavi prodajom automobila, ima veliki salon, dobro mu ide, ima sve sto mu je potrebno i takodje pomaze prijateljima. Eto, bas je ovih dana jednom siromasnom prijatelju poklonio novi MERCEDES. - Moj sin je broker na berzi, kupuje i prodaje akcije, dobro mu ide, ne zna sta ce s parama, evo bas je pre neki dan jednom siromasnom prijatelju poklonio 50.000 dolara. - Moj sin je homoseksualac i igra u jednom gej baru. Dobro mu ide, samo proslog meseca je dobio kucu, Mercedes i 50.000 dolara....
Fun is my life!!! :)
|
| |
| | |
| Trabant | Date: Utorak, 18 Maj 2010, 6:16 PM | Message # 5 |

U prolazu
Poruka: 3
| Obilazio Tito posle rata sumadiju i ugledao seljaka kako ore sa volovima i drvenim plugom.Naredi on svojima da tom coveku kupe traktor sa svim mogucim priključcima,a kad je seljak cuo to radosno progovori: -Izvinite,gospodine,a kome da zahvalim za tako lep poklon? A Tito ce: -Onome za koga si se borio u ratu. A seljak poce da se vajka: -Joj,izvini,Drazo,nisam te prepoznao bez brade!
trabant
|
| |
| |
| Legenda: [Administrator] [Moderator] [Urednik] [VIP] [Korisnik] |
|